Peuteropvang  ’t Kroontje is gevestigd in CBS de Koning.

Peuters vanaf 2 jaar tot 4 jaar kunnen hier samen met hun ouder(s)/ verzorger(s) elkaar ontmoeten en contacten leggen. Hierbij staat ontdekken, verwonderen, opgroeien en ontwikkelen Centraal. Door de combinatie van ontdekken en spelend leren stimuleren wij peuters in hun algemene ontwikkeling. Hierbij is er volop ruimte en aandacht voor ieder kind en wordt er gewerkt vanuit een positieve pedagogische aanpak. Spelenderwijs ervaart een peuter hoe leuk het is om samen te spelen, te delen, vriendjes te maken en te bewegen. Buiten spelen en peutergym horen daar ook bij!

Samen met u berieden wij uw peuter voor op het basisonderwijs. Tevens bieden wij Voor- en Vroegschoolse Educatie. Onze collega’s zijn VVE geschoold en bieden door middel van educatieve thema’s extra ondersteuning aan op het gebeid van taal, sociale en/of emotionele ontwikkeling. De groepsruimte is tevens ingericht op het thema. Te denken valt aan de seizoenen, voorleesdagen, feestdagen etc.

Wil je meer weten over onze openingstijden en/of je kind aanmelden, kom dan gerust eens binnenlopen of neem contact op met ons via www.humankind.nl of met suzanaskes@humankind.nl

 

Peuteropvang ’t Kroontje

Tomatenstraat 27

7545 WP Enschede