Ik ben Laura Poorthuis. Ik geef op maandag en dinsdag les in groep 6 en op de vrijdagochtend in groep 3. In 2011 ben ik begonnen met werken op basisschool de Koning. Ik ben begonnen als leerkracht van groep 6/7. Daarna heb ik meerdere jaren in groep 3, groep 7 en groep 8 lesgegeven. Ik vind de afwisseling van groepen erg leuk, elke leeftijd heeft weer iets speciaals.

Op de vrijdagmiddag ben ik talentbegeleider op school. Op deze middag mag ik leerlingen en leerkrachten begeleiden op het gebied van hoogbegaafdheid. Momenteel volg ik hier nog een opleiding voor.

Ook ben ik vertrouwenspersoon op school voor leerlingen, ouders en leerkrachten.

Eveline Kamp

Ik ben Eveline Kamp en ik werk sinds 2016 op de Koning. Ik ben hier begonnen in groep 5 en doe vanaf schooljaar 2019/2020 groep 6, samen met Laura Poorthuis. Ik heb in het verleden op meerdere scholen gewerkt, en daardoor heb ik veel ervaring opgedaan over verschillende manieren van werken, in verschillende groepen. Ook heb ik een goed beeld gekregen van wat een kind ieder jaar kan bereiken en hoe je daar naar toe kunt werken. Wat ik zo mooi vind aan het onderwijs is dat iedere dag anders is, en dat je echt het verschil kunt maken. Het is geweldig om te zien hoe een kind zich ontwikkelt, en dat je daar bij hebt kunnen ondersteunen!