Algemeen nieuws

De school is dicht. Kinderen en leerkrachten kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Lees hier de laatste berichten van dit schooljaar. We hebben een mooi schooljaar achter de rug en hopen volgend jaar er opnieuw een mooi jaar van te maken.

  • Ik zal volgend jaar op maandag, dinsdag en donderdag op school aanwezig zijn. Op woensdag en vrijdag ben ik tot het eind van het schooljaar aangesteld als interim directeur op CBS Prins Maurits. Carlo de Bree neemt op vrijdag mijn directietaken over. Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar via mail (g.regeling@vco-oostnederland.nl) of telefonisch ( 06 513 550 78). Ik ben niet bereikbaar via Whatsapp. Deze berichten worden niet beantwoord.De kans dat berichtjes via Whatsapp vergeten worden is te groot.
  • De kinderen gaan vanaf groep 5 op de fiets naar de gymlessen in het gymlokaal aan de Spinnerstraat. Wilt u zorgen dat de kinderen op maandag en woensdag op de fiets naar school komen? Kinderen die geen fiets bij zich hebben kunnen helaas niet mee naar het gymlokaal en blijven op school in een andere groep. Het is niet veilig om de kinderen mee te laten lopen met een fietsende groep.
  • Afgelopen week is er een nieuw fietsenhok gebouwd op het schoolplein. Dit fietsenhok is bedoeld voor de fietsen van de leerlingen die een fiets op school nodig hebben voor de gymlessen maar uit Almelo,Hengelo, Losser, Haaksbergen of verderop uit Enschede komen.
  • Op maandag 26 augustus is er nog geen gymles. De eerste gymles is op woensdag 28 augustus.
  • De kalender met daarin de vakanties en de vrije dagen zal vanaf de eerste schoolweek beschikbaar zijn.
  • Voor groep 8 ( die van 19 naar 24 leerlingen groeit) kunnen we volgend schooljaar ondersteuning aanbieden bij de lessen. De kinderen kunnen een deel van de dag gesplitst worden in 2 groepen. De reden hiervoor is dat er in deze groep zo veel niveau verschillen zitten ( van moeilijk lerend tot zeer hoogbegaafd) dat het voor de leerkracht moeilijk is om in zijn of haar eentje ieder kind op het juiste niveau les te geven, en dat willen we juist graag!  We hebben een vacature geplaatst voor een nieuwe leerkracht. Helaas hebben we op dit moment nog geen sollicitaties ontvangen, maar we houden goede moed!

Dit was het laatste bericht van dit schooljaar.We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en tot 26 augustus om 8.20 u.

 

Met vriendelijke groeten,

Gerard Regeling