Samen met mijn collega Erik Manden (Beweeg Wijs) ben ik verantwoordelijk voor al het sport en bewegen op en rondom CBS De Koning. Iedere week verzorg ik voor alle groepen 1 les bewegingsonderwijs in de gymzaal aan de Spinnerstraat. Daarbij geef ik voor de kinderen die hiervoor in aanmerking komen binnen school ook Motorische Remedial Teaching (MRT). Naast mijn eigen lessen ondersteun ik mijn collega’s en help ik mee met het organiseren van sport- en beweegactiviteiten (zoals de sportdag). Ook probeer ik ieder jaar een paar leuke verenigingen binnen school te laten komen om de kinderen kennis te laten maken met hun sport.

Na schooltijd ben ik actief in de wijk voor het organiseren van structurele instuiven en incidentele evenementen. Voorbeelden hiervan zijn de Krajicek Plaza, vakantie instuiven Pathmoshal, Kids Run, Koningsspelen, Gluren bij Culturen en Cruijff Court kampioenschappen.

Voor vragen rondom sport en bewegen rondom school kunt u altijd bij mij terecht!