IMG_7521

 

Ik ben Nicole Deuzeman en ik ben als kindercoach betrokken bij CBS de Koning.

Bij kindercoaching moet u denken aan het begeleiden van kinderen die om welke reden dan ook niet goed in hun vel zitten. Ze worden hierdoor belemmerd in de ontwikkeling en komen minder of niet tot leren. Een stap naar de huisarts is misschien net te groot, dan kan een kindercoach een goede oplossing zijn!

Het is een laagdrempelige, kortdurende vorm van hulpverlening voor kinderen met een hulpvraag op het gebied van leren of op sociaal emotioneel vlak. Je kunt denken aan: slaapproblemen, angsten, hoog sensitief, moeilijk vrienden kunnen maken of houden, concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld, niet voor zichzelf kunnen opkomen enz.

Als kindercoach werk ik oplossingsgericht en probeer het kind in zijn kracht te zetten waardoor je ook het zelfbeeld, de eigenwaarde en het zelfvertrouwen vergroot.

Ik maak gebruik van verschillende middelen, afhankelijk van de hulpvraag en het kind. Denk aan: het kinderkwaliteitenspel, kijk mij…, rots en watertrainingen, kikkerbecool, de piekerfabriek, mindset, het g-schema enz.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie. Kijk dan rustig op mijn website www.info@kidscoach4u.nl of bel me 06-55722612