Tot voor kort publiceerden we als school een wekelijkse nieuwsbrief.  In deze nieuwsbrief stond dan welke activiteiten we doen op school, welke kinderen er als nieuwe leerling op onze school komen en ook worden er foto’s geplaatst van activiteiten.  In onze huidige samenleving vinden we dat we dat niet meer kunnen  doen. Al onze ouders krijgen een wekelijkse nieuwsbrief waarin alles vermeld staat, maar we maken dat niet meer wereldkundig via het wereldwijde internet. Dit gaat via het besloten ouderportaal MIJN SCHOOL waar alleen ouders van school toegang tot hebben.

De privacy van onze leerlingen is een groot goed en we willen daar geen risico’s mee nemen. Wanneer we alles op onze website plaatsen kan het zomaar zijn dat een foto van een kind ergens anders in de wereld opduikt en dat lijkt ons geen goede zaak. Wist u bijvoorbeeld dat in Nederland er geen poster gemaakt mag worden van een foto die op facebook geplaatst is? Daar zijn strenge regels voor. In Amerika gelden deze regels niet. daar mag een foto van een willekeurig kind van Facebook gebruikt worden voor het maken van een reclameposter.

Op onze homepage staan altijd nieuwsberichten over wat er op school gebeurt. U mist dus niets als bezoeker van onze website. Maar we delen niet alles met de hele wereld. Daarvoor zijn onze kinderen  ons te belangrijk!