Met trots kunnen we delen dat wij van de onderwijsinspectie het predikaat GOED hebben mogen ontvangen!

Hoe gaat dat in z’n werk?

Alle scholen in Nederland worden ongeveer elke 4 jaar door de inspectie bezocht. Als de inspectie vindt dat het onderwijs op een school in orde is krijgt de school een ‘basisarrangement’ . Een school krijgt dan op verschillende onderdelen een soort rapportcijfer. Een onvoldoende, voldoende of goed. Zijn de meeste cijfers voldoende of goed. Dan krijgt de school het ‘voldoende basisarrangement’; 90% van de scholen in Nederland heeft dat. De rest is zwak of goed.

Omdat wij denken dat we goed onderwijs geven, heeft CBS De Koning een onderzoek door de inspectie aangevraagd om een extra waardering GOED van de inspectie te krijgen. Dat onderzoek is voor de herfstvakantie geweest en ze hebben de waardering GOED gekregen. We horen dus nu bij de beste scholen van Nederland! We zijn hier ontzettend trots op.

Complimenten

Op CBS De Koning werken de collega’s hard om kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Zo geven ze veel complimenten, zodat de kinderen zich goed voelen en daardoor verder komen met het leren op school. Deze keer is het compliment voor het team van De Koning. Van de onderwijsinspectie!

U kunt van ons verwachten dat we ons altijd voor 100% blijven inzetten voor uw kind