Algemeen nieuws

De kinderen van groep 8 hebben donderdag en vrijdag verkeersexamen gedaan.

Donderdag bogen ze zich allemaal over de theorie. Aan de hand van foto’s moesten de kinderen de juiste antwoorden kiezen in soms ingewikkelde verkeerssituaties. Zo konden ze laten zien dat ze alle verkeersregels goed kennen en goed kunnen inschatten wat veilig verkeersgedrag is.

Vrijdag moesten de kinderen in de praktijk laten zien of ze de theorie in praktijk konden brengen. De kinderen hebben een route door de wijk gefietst. Dat is natuurlijk extra lastig, omdat verkeer altijd onvoorspelbaar is. Ouders zaten aan de kant van de weg om te kijken of de kinderen zich aan de regels hielden.

En…… het is gelukt! Iedereen is zowel voor de theorie als voor de praktijk geslaagd!!!!!!

Gefeliciteerd groep 8! Goed gedaan!

We hebben onze taak als school volbracht om de kinderen veilig verkeersgedrag aan te leren, voordat ze straks naar het voortgezet onderwijs gaan. Nu maar hopen dat ze het volgend jaar allemaal nog steeds goed doen !

We willen alle ouders die als post gestaan hebben hartelijk bedanken! Zonder jullie kunnen we dit belangrijke evenement niet organiseren. En natuurlijk gaat onze dank uit naar Jordy Meulman, onze verkeersouder die dit allemaal georganiseerd heeft!