BSO “Het Paleis” is een kleinschalige buitenschoolse (BSO) opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar gelegen binnen basisschool “De Koning”.

Op de BSO zorgen we iedere week voor leuke en interessante activiteiten. Per 6 weken is er een thema die we samen met de kinderen invulling geven. Door middel van een stukje kinderparticipatie  hebben ze inbreng in het bedenken van omgangsregels, activiteiten gericht op creativiteit, sport en spel, bakken of samen koken. Buiten spelen is ook een onderdeel van onze dagelijkse activiteiten. De groepsindeling is ingericht in hoeken waar kinderen de ruimte hebben om te chillen, te stoeien, bouwen of heerlijk te spelen met het poppenhuis of in de huishoek te koken.

Er is volop ruimte en aandacht voor ieder kind, specifiek afgestemd op zijn of haar behoefte. Er wordt gewerkt vanuit een positieve pedagogische aanpak. Wederzijds respect hebben voor elkaar en vooral plezier hebben met elkaar. Spelenderwijs ervaart een kind hoe leuk het is om samen te spelen, te delen, vriendjes te maken en te bewegen.

Wilt u meer weten of uw kind aanmelden? Kijkt u dan op de website: www.humankind.nl.

Team BSO Het Paleis.