In groep 8 doen wij veel verschillende dingen, wat dit jaar extra speciaal maakt. Naast de gewone lessen worden wij ook al voorbereid op de middelbare school, heel spannend.

We gaan verschillende middelbare scholen bezoeken en krijgen veel informatie over hoe het daar gaat. Wij bereiden ons voor door gebruik te maken van een agenda en leren al wat dingen te plannen. Samen met onze juffen praten we over welke school en welk niveau het beste bij ons zal passen volgend jaar en bespreken we persoonlijke leerdoelen waar we dit jaar nog aan kunnen werken. Heel fijn!

Rond februari/maart weten wij op welke school wij ons onderwijs gaan vervolgen en staat groep 8 in het teken van afronden, herhalen en de puntjes op de i zetten.
Ook beginnen nu de echt leuke dingen van groep 8. Er wordt een start gemaakt met de musical die wij aan het eind van het jaar mogen spelen. Wat een feest!

Als kers op de taart gaan wij op kamp. Een heuse reis naar Texel, waar wij allerlei leuke en gezellige en educatieve dingen samen gaan doen.

Na het kamp en de afscheidsmusical is de woensdag voor de zomervakantie echt onze allerlaatste basisschooldag. Wij worden door iedereen uitgezwaaid, vaak gebeurt dit met een lach en een traan. En zijn dan klaar om na de zomervakantie te starten met een nieuw avontuur.