Algemeen nieuws

Afgelopen vrijdag is de voorjaarsvakantie begonnen. We hebben op school een goede periode achter de rug. Nieuwe leerlingen komen de school binnen in verschillende groepen. Sommige kinderen zijn 4 jaar geworden en beginnen in groep 1. Andere kinderen komen in andere klassen binnen, omdat het op de school waar zij zaten niet goed ging. Dat is best een mooi compliment voor onze school.

Wij zijn blij met al onze nieuwe leerlingen en we hopen dat ze snel hun draai mogen vinden op onze mooie school.

Afgelopen periode hebben we in het team ook gesproken over de aanpassing van ons onderwijs. We zijn en blijven altijd op zoek naar de beste manieren om de kinderen te begeleiden. Vorige week hebben we besloten om binnenkort te gaan starten met het digitaal verwerken van onze lessen via de laptop of de computer. Op die manier kan ieder kind op zijn eigen niveau het werk doen. U hoort er binnenkort meer over.

Het belangrijkste op school is eigenlijk het simpelst: we proberen te luisteren naar wat kinderen zelf vertellen. Kinderen kunnen heel goed aangeven wat ze van hun juf of meester en hun ouders nodig hebben. Soms doen we dat goed, soms wat minder, maar we proberen altijd het kind centraal te stellen om het beste uit het kind te halen voor hun ontwikkeling op school.

Voor nu wensen we alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie en tot maandag 27 februari!