Algemeen nieuws

Hieronder een korte uitleg over het gebruik van ons nieuwe ouderportaal

1. Als er een nieuw bericht gemaakt is, verschijnt dat direct op de startpagina. U krijgt daarvan niet direct bericht. In de weekbrief die op woensdag en vrijdag verstuurd wordt staan komen die berichten wel te staan. U hoeft niet elke dag te kijken, want de berichten die geplaatst zijn hebben geen haast. U kunt dus rustig het weeknieuws afwachten.

2. Als u een bericht stuurt aan iemand via het ‘Postvak’ wordt dat niet direct gestuurd. MIJN SCHOOL hanteert daarvoor 2 momenten per dag. Een ziekmelding van uw kind dient daarom ook altijd telefonisch te gebeuren.

3. Als u een bericht hebt ontvangen in uw Postvak krijgt u daarover een mail. De melding in de mail blijft staan, totdat u het bericht hebt verwijderd. Helaas moet u dat dus zelf doen.

4. Ik hoor regelmatig van ouders dat ze bepaalde nieuwsberichten of agenda items niet hebben gezien in MIJN SCHOOL. De oorzaak zit hierin dat alleen de eerste twee items getoond worden. De rest van de berichten staan er wel in, maar dat moet u even klikken op de zin’ Klik hier om alle……. te zien.

5. Als er dringende berichte zijn krijgt u direct daarvan een melding via de ‘Last minutes’

Ik heb alle punten hierboven doorgegeven aan de mensen van MIJN SCHOOL in de hoop dat er een oplossing gevonden wordt. Ondertussen heeft MIJN SCHOOL een app ontwikkeld die nu in de uitprobeerfase zit. Die zal na 1 januari waarschijnlijk beschikbaar zijn.